Aqua-Søren: Damerne lokkede mig

Musikeren Søren Rasted havde egentlig sagt nej til en tjans som dommer og coach i den genopståede sangkonkurrence Popstars, men da han hørte, at popdronningen Medina og danseren og skuespillerinden Christiane Schaumburg-Müller O'Connor kunne blive hans to makkere, fik piben pludselig en anden lyd.

- Jeg var i gang med en masse ting, da jeg blev spurgt første gang og sagde derfor nej. På det tidspunkt var det heller ikke sikkert, hvem de andre to var. Men da jeg så hørte, at de to her (Medina og Christiane, red.) havde sagt ja, sagde jeg også ja, fortæller Søren Rasted.

At den tidligere Aqua-mand har sagt ja til en masse timer i de to damers selskab, fortryder han ikke. I hvert fald mener de tre dommere selv, at de passer ret godt sammen som team.

- Det fungerer godt fordi, vi er gode til at snakke sammen og fordi, vi er gode til at være opmærksomme på hinanden og til at være os selv, siger Medina.

- For et godt program er det altafgørende, at værterne har et godt sammenspil. Vi er et utroligt harmonisk hold, der alle kan lide at være her. Det, tror jeg, kommer til at være kernen i det, vi sender ud i programmet, siger den 32-årige Christiane Schaumburg-Müller O'Connor.

Popstars har premiere den 7. september på Kanal 5.

Newspaq

 

Dagens Gossip