Arbejdernes Landsbank slår de store banker af banen

Skrevet af admin

14/01/2015

Mest læste i dag

Arbejdernes Landsbank er i dag mere populær, end den var, da finanskrisen brød ud. Og har man først fået en konto i banken, er det ikke lige en, man skiller sig af med igen.

I en undersøgelse, som Voxmeter har lavet af, hvilken bank, danskerne mener, klarede sig bedst gennem 2014, topper Arbejdernes Landsbank.

På de efterfølgende pladser ligger Jyske Bank, lokalbanker under ét, Spar Nord, Sydbank, Lån & Spar, Nykredit, Nordea og Danske Bank.

Samtidig med at tilfredsheden med Arbejdernes Landsbank ligger højt, svarer næsten seks ud af 10 af de adspurgte med konto i banken, at de ikke kunne drømme om at skifte Arbejdernes Landsbank ud med en anden.

I den anden ende af skalaen ligger Danske Bank, hvor det blot er otte procent af kunderne, der ikke overvejer at skifte banken ud med en anden.

Arbejdernes Landsbank lever også godt af sine loyale kunder, der ikke står tilbage for at anbefale banken til familie og venner, mens stort set ingen af Danske Banks kunder gør det samme, viser Voxmeters undersøgelse.

Det er ottende gang, at Voxmeter har fået kunderne til at vurdere, hvilken bank der er bedst.

Samlet er 13.000 respondenter blevet tilfældigt udvalgt og har deltaget i et uddybende interview via et web-spørgeskema, oplyser Voxmeter.

/ritzau/