Arbejdsløs tv-kendis sat på gaden

I ugen løb blev Mette Hansen fra landsbyen Yding ved Horsens kendt i den danske befolkning, TV2-programmet 'Velkommen til virkeligheden' blev mål for en række kritiske bemærkninger fra Liberal Alliances Simon Emil Ammitzbøll.

Men siden programmet blev optaget tidligere på året, har livet for den arbejdsløse mor kun ændret sig til det endnu værre. Det skriver BT.

10. august blev hun sat på gaden, og den uddannede frisør lever nu som hjemløs på skiftende venner og familiemedlemmers sofaer med en kuffert, en mælkekasse og en plasticpose som eneste bagage.

- Det er rigtig hårdt. Jeg lavede ikke andet end at tude i flere dage. Jeg klarer mig nok, men jeg kan slet ikke overskue, hvad der skal ske med mine børn, fortæller Mette Hansen til BT.

Den ældste af Mette Hansen tre børn, en søn på 16 år, var i forvejen på efterskole. Som en direkte konsekvens af udsmidningen har han nu fået selskab af sin to år yngre bror, mens Mette Hansens datter på 11 år er blevet sendt til sin far i Vejle.

Årsagen til, at familien mistede sit hjem, er ifølge avisen en ubetalt regning på cirka 10.000 kr.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip