Argentinsk landsholdsveteran stopper karrieren

Efter 18 år på højeste plan er fodboldkarrieren slut for den argentinske landsholdsveteran Juan Román Riquelme.

Den 36-årige tekniker meddelte søndag i et interview med tv-stationen ESPN Argentina, at tiden som aktiv fodboldspiller nu er slut.

- Jeg er kommet til den beslutning, at jeg ikke spiller længere, fastslår Riquelme. Han var senest på kontrakt hos Argentinos Juniors i Buenos Aires.

Han havde sin bedste fodboldtid i den store Buenos Aires-klub Boca Juniors, men er i Europa mest kendt for knap fire succesfulde år som midtbanekreatør i den spanske klub Villarreal, som han i 2006 førte til semifinalen i Champions League.

Forinden havde han en lettere mislykket tid i FC Barcelona, hvor hans spillestil passede dårligt, men andre klubber havde stor glæde af playmakeren.

Han blev tre gange kåret som årets fodboldspiller i Argentina og blev i 2001 endda valgt som årets bedste i hele Sydamerika.

I sidste uge var Juan Román Riquelme i forhandlinger med klubben Cerro Porteño i Paraguay, som var klar til at gøre argentineren til den bedst betalte spiller i landets historie, men da forhandlingerne faldt til jorden, besluttede Riquelme altså, at det er slut.

Han spillede 51 landskampe for "albiceleste".

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip