Argentinsk schlagersensation til Odense

Fyns største koncertbureau, JVB Concerts, præsenterer nu en af Tysklands største live-kunstnere, Semino Rossi, når han kommer til Odense den 26. november 2013. Koncerten i Odense er en del af en større Europaturné, Das Konzertereignis, hvor den argentinske popstjerne og hjerteknuser hovedsageligt vil læne sig op ad sit nyeste album, Augenblicke, som netop har modtaget platin for over 200.000 solgte eksemplarer.

- Rossi er lidt af en stjerne på den internationale schlagerhimmel, så der er lagt i ovnen til en helt speciel koncertoplevelse til november. Showet i arenaen indeholder alle hans mest elskede sange og et spændende sceneshow, så jeg tør godt love, at både fans af ham som kunstner og schlagerkendere generelt får fuld valuta for pengene, fortæller Hans Quistgaard, direktør i JVB Concerts.

Storhitter med schlager-ikonet Helene Fischer

På Rossis aktuelle udgivelse finder man også den stærke ballade og kæmpehittet ”You Raise Me Up” i samarbejde med den populære sangerinde Helene Fischer, som netop har givet koncert i en udsolgt Stadium Arena Fyn i Odense.

Semino Rossi er kendt for sine sydamerikanske toner blandet med den tyske pop, og har allerede vundet flere publikumspriser, såsom ECHO’s ”Goldenen Stimmgabel”, ”Golden Henne” og ”Amadeus” og solgt mere end tre og en halv millioner albums på verdensplan.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip