Arnfeldt stiller alligevel op i Skattesagskommissionen

Nyheden kommer præcis et år efter, at Peter Arnfeldt 6. september 2012 blev sigtet af Københavns Politi for lækagen af Helle Thorning-Schmidts skatteoplysninger. Så sent som for to måneder siden sagde han, at han i protest over, at politiet stort set intet har gjort i sagen siden november 2011, ikke ville stille op til genafhøring i skattesagen. Han ville ikke give politiet anledning til at udskyde sagen yderligere.

Det accepterede Skattesagskommissionen, men nu har man alligevel nået et kompromis:

»Jeg har jo sagt, at jeg ikke ville udtale mig om lækagedelen, så længe politiet ikke foretager sig noget i efterforskningen overhovedet. Til gengæld vil jeg selvfølgelig gerne fortælle, hvad jeg kan eller ved om den store sag, påvirkningsdelen,« siger Arnfeldt til dr.dk.

Påvirkningsdelen handler om, hvorvidt personer uden for Skat prøvede at påvirke udfaldet af Helle Thorning-Schmidt og Steven Kinnocks skattesag.

Peter Arnfeldt er stadig sigtet i sagen for både at have »videregivet eller forsøgt at videregive« statsministerens skatteoplysninger til Ekstra Bladet samt for at »have videregivet« samme oplysninger til dagbladet BT, som smed oplysningerne på forsiden under folketingsvalgkampen for to år siden.

Det bliver ifølge jp.dk på tirsdag, at Peter Arnfeldt igen møder op i Skattesagskommissionen, men han kommer ikke til at svare på spørgsmål om selve lækagedelen. Første gang Peter Arnfeldt blev afhørt i kommissionen var i august 2012.

 

Dagens Gossip