Arsenal drømmer igen om mesterskabet efter pokaltriumf

Man skal helt tilbage til 2004 for at finde Arsenals seneste engelske mesterskab, og klubben har ikke siden 2005 været tættere på end tredjepladsen.

Men efter en flot afslutning på sæsonen kulminerende med den suveræne sejr i FA Cup-finalen lørdag mod Aston Villa tror Arsenals manager, Arsène Wenger, igen på, at holdet har styrken til at lege med i mesterskabskampen.

I hvert fald hvis klubben agerer klogt i forhold til køb og salg af spillere.

- Lad os være intelligente denne sommer. Selvfølgelig kan vi forbedre os. Vi har vundet ligaen før, da vi havde potentialet til det. Lad os gøre det igen, siger Wenger ifølge AFP.

Den franske manager ser sandsynligvis gerne, at der kommer en forstærkning eller to til holdet, men det nuværende spillermateriale kan også tage holdet langt, mener han.

- Vi må se, hvad der sker på transfermarkedet, men vi har allerede en god basis (med den nuværende trup, red.) og en stærk selvtillid, siger Arsène Wenger.

Da Arsenal vandt klubbens seneste mesterskab i 2003/2004-sæsonen, var det med en historisk præstation, hvor holdet gik ubesejret gennem alle 38 Premier League-runder.

Og Wenger ser tegn på, at den stabilitet, som holdet præsterede den gang, er på vej tilbage.

- Det handler om stabilitet på topniveau, og vi har vist tegn på stabilitet (i denne sæson, red.), siger franskmanden.

Arsenal blev nummer tre i Premier League i den netop afsluttede sæson og tog altså FA Cup-titlen lørdag med 4-0-sejren over Aston Villa.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip