Arsenal stjæler Laudrups styrmand

24/05/2013 15:59

BNB

Nyheder
I en sæson, hvor Michael Laudrups underhunde havde svært ved at finde de store målstimer, har netop defensiven været sikringen for en plads i det lune midterfelt. Tabet af den centrale forsvarsspiller kan derfor vise sig at være stort for Laudrup.Til gengæld oplyser Goal.com, at Arsenal skal være klar til at betale mellem otte og ti mio. pund - eller knap 70-90 mio. danske kroner - for styrmanden. Swansea vil formentlig kræve endnu mere.Det giver altså grobund for et endnu mere solidt transferbudget for den danske manager, der har høstet stor ros for at få stjerner ud af billige spillere.Ashley Williams skal være lokket væk fra Swansea af udsigten til Champions League-fodbold for et storhold som Arsenal, der i samme ombæring skulle være klar  til at lytte på tilbud på belgieren Thomas Vermaelen. Den centrale forsvarsspiller har mistet sin store stjerne hos manager Arsène Wenger i denne sæson.

Mest læste i dag

I en sæson, hvor Michael Laudrups underhunde havde svært ved at finde de store målstimer, har netop defensiven været sikringen for en plads i det lune midterfelt. Tabet af den centrale forsvarsspiller kan derfor vise sig at være stort for Laudrup.

Til gengæld oplyser Goal.com, at Arsenal skal være klar til at betale mellem otte og ti mio. pund - eller knap 70-90 mio. danske kroner - for styrmanden. Swansea vil formentlig kræve endnu mere.

Det giver altså grobund for et endnu mere solidt transferbudget for den danske manager, der har høstet stor ros for at få stjerner ud af billige spillere.

Ashley Williams skal være lokket væk fra Swansea af udsigten til Champions League-fodbold for et storhold som Arsenal, der i samme ombæring skulle være klar  til at lytte på tilbud på belgieren Thomas Vermaelen. Den centrale forsvarsspiller har mistet sin store stjerne hos manager Arsène Wenger i denne sæson.