Arvingerne-stjerne på rød løber til Oscars

Mens danskerne samler sig i stuerne for at se det sidste afsnit af den voldsomt populære tv-serie "Arvingerne", er skuespillerinden Marijana Jankovic så småt ved at gøre sig klar til at tage turen op ad den røde løber i Hollywood.

Jankovic, der spiller Emils kvindelige bekendtskab, Camilla, i "Arvingerne", spiller nemlig med i kortfilmen "Helium", der er nomineret til en Oscar.

Det er første gang, Marijana Jankovic er med ved den store prisuddeling.

- Det er ret overvældende og lidt som at være med i en drøm, siger hun og uddyber.

- Jeg kan mærke, at jo tættere på, vi kommer, jo mere nervøs bliver jeg, fordi der faktisk er en reel chance for, at vi vinder. Jeg kan godt mærke, at det at være her, det gør, at man bliver grådig og virkelig får lyst til at vinde, siger hun.

Men alligevel er der en lille flig af hende, der ærgrer sig lidt over, at hun ikke er hjemme i Danmark, når tv-seriens første sæson slutter af.

- Jeg er ked af, at jeg ikke kan være der og se det med dem der hjemme, men episoden ligger jo på nettet, så jeg skal nok få det set. Og jeg glæder mig faktisk til at folk skal se afslutningen, siger hun.

Hvordan næste sæson kommer til at udvikle sig, holder forfatteren bag serien, Maya Ilsøe, tæt til kroppen. Derfor ved Marijana Jankovic endnu ikke, hvad fremtiden byder på for hendes karakter i serien.

- Jeg ved ikke, hvad der skal ske, så jeg er ligeså spændt som alle andre.

Oscar-uddelingen finder sted natten til mandag dansk tid. Den kan ses på TV2.

Newspaq

 

Dagens Gossip