Astana bekræfter Fuglsang som Vuelta-løjtnant

De var ikke nogen hemmelighed, at Jakob Fuglsang mod at få kaptajnrollen i Tour de France skulle hjælpe Vincenzo Nibali i Vueltaen. Og nu har Astana så offentliggjort deres trup, som ikke rummer de store overraskelser. Store er nogle af navnene i truppen til gengæld.

Det kazakhiske cykelhold stiller nemlig til start med et stærkt mandskab til den spanske Grand Tour, hvor alt andet end samlet sejr må siges at være en skuffelse. Den nykårede Giro-konge Nibali kan trække på folk som Andriy Grivko, Tanel Kangert, Paolo Tiralongo og Maxim Iglinskiy. De to førstnævnte besidder begge habile motorer på flad vej, som skal holde 'Hajen fra Messina' fremme i feltet og fri af styrt. Tiralongo klatrer stærkt og har selv har lavet en top-10-placering i det spanske etapeløb, mens Iglinskiy er en dygtig allrounder med en meriterende Liege-Bastogne-Liege-sejr i bæltet.

Italieneren har Janez Brajkovic og Jakob Fuglsang som løjtnanter, begge i stand til på egen hånd at køre top 10 i en Grand Tour, som Fuglsang beviste så sent som i juli i Tour de France, hvilket må siges at være to fremragende støtter for Nibali.

Andrey Zeits og Alessandro Vanotti udgør de sidste to mand på holdkortet.

 

 

 

 

Dagens Gossip