Aston Villa indløser kvartfinaleplads uden Okore

Lørdag offentliggjorde Aston Villa Tim Sherwood som ny manager, og allerede dagen efter var der tiltrængt opmuntring på grønsværen.

Mens holdet i Premier League ligger til nedrykning, fortsætter succesen i FA Cuppen. I søndagens 1/8-finale blev Leicester slået med 2-1 på hjemmebane.

Kampen kunne potentielt have været et rent danskeropgør, men hos Aston Villa var Jores Okore placeret på bænken, mens Leicester-målmand Kasper Schmeichel fortsat er ude med en skade.

I Villas centrale forsvar var Ron Vlaar og Claran Clark foretrukket, og de gjorde det godt sammen. De næste kampe må vise, om Sherwood også foretrækker at stille med denne duo i Premier League.

Første halvleg vil næppe plante sig i hukommelsen hos tilskuerne, men efter pausen kom Aston Villa ud med større energi og angrebsvilje.

Det lønnede sig midt i halvlegen, da Leandro Bacuna trak ind i straffesparksfeltet fra venstre side og scorede i det fjerneste hjørne til 1-0.

Bortset fra en enkelt god Leicester-mulighed havde Villa godt styr på den resterende del, og føringen blev øget et minut før tid ved indskiftede Scott Sinclair. Her var Leicester-keeper Mark Schwarzer impliceret, da han fumlede bolden over målstregen.

Først i overtiden reducerede Leicester ved Andrej Kramaric' hovedstød, men Premier Leagues agterlanterne nåede ikke at iscenesætte et pres for udligning.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip