Astrid Krag er ked af Mögers farvel til Folketinget

Sundhedsminister Astrid Krag (SF) hylder tidligere skatteminister Thor Möger Pedersen og kalder hans farvel som aktiv politiker og folketingskandidat for et stort tab for SF.

- Det er selvfølgelig et stort tab for SF, når en kapacitet som Thor stopper, og der er ingen tvivl om, at han vil blive savnet i partiet og husket for en fantastisk indsats.

- Thor har en meget stor del af æren for, at Danmark fik en ny regering, og at SF har udviklet sig til at være et parti, der i dag er med til at lede Danmark, siger Astrid Krag i en skriftlig kommentar til Ritzau.

Thor Möger Pedersen støttede Astrid Krag i formandsvalget i SF sidste efterår. Men da Astrid Krag overraskende blev sat til vægs af Annette Vilhelmsen, blev Thor Möger fyret som minister af den nye partiformand.

Astrid Krag er derimod fortsat i regeringen, og hun håber, at andre SF'ere kan udfylde hullet efter Thor Möger Pedersen.

- Thors politiske hjerte banker for lønmodtagerne og helt almindelige danskere. Han har arbejdet målrettet for at brede venstrefløjen ud, så flere kan være med, fordi han ved, at forandring skabes af de mange.

- Nu må andre samle den fakkel op og bære den videre, siger hun.

Astrid Krag ønsker samtidig Thor Möger et stort tillykke med hans nye job som vært på debatprogrammet "Gadens Parlament" på DR2.

Både Astrid Krag og Thor Möger Pedersen har været en del af den såkaldte børnebande i SF, som har arbejdet for en mere midtsøgende kurs.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip