Atlético-helt efter 4-0: Skulle vinde for at holde trit

Skrevet af admin

08/02/2015

Dagens topnyheder

Atlético Madrid lever på ny i kampen om det spanske mesterskab. Det forsvarende mesterhold risikerede at blive sat af med 10 point i toppen, men i stedet er afstanden til førstepladsen og Real Madrid fire point efter 4-0-sejren hjemme over lokalrivalen.

Selv uafgjort havde formentlig slukket Atléticos titeldrøm, erkender portugiseren Tiago, der indledte målscoringen lørdag eftermiddag.

- Vi var nødt til at vinde for at holde trit med Real og Barcelona, siger Tiago efter den største sejr over Real siden 1987.

- Vi tillod ikke Real nogle muligheder. Alt gik godt fra det første minut. Vi vidste, at vi er stærke med vores publikum i ryggen, og det viste vi igen. Vores fans var helt utrolige, tilføjer Tiago.

Også træner Diego Simeone tror på chancen for at genvinde mesterskabet.

- Vi skal bare fortsætte med at tage en kamp ad gangen, som vi altid har gjort. Jeg har en gruppe af spillere, som ved nøjagtigt, hvad der forventes af dem, siger argentineren.

Efter 22 spillerunder ud af i alt 38 har Real og Atlético henholdsvis 54 og 50 point. Barcelona har 50 point for 21 kampe inden udekampen mod Athletic Bilbao søndag aften.

/ritzau/DPA