Atletico-reserve sikrer udebanesejr med hattrick

22/12/2014

Der var store forventninger til Antoine Griezmann i Atletico Madrid-trøjen inden denne sæson.

Med et prisskilt på 30 millioner euro (cirka 223 millioner kroner) var den tidligere Real Sociedad-angriber udset til at være en af profilerne hos de forsvarende mestre i denne sæson.

Det var dog først i søndagens Primera Division-kamp mod Athletic Bilbao, at den franske landsholdsspiller for alvor skød sig ind i hjerterne hos klubbens fans.

Med tre mål i 4-1-sejren udnyttede han, at angrebskollegaen Mario Mandzukic sad ude med karantæne.

I sin blot anden fulde ligakamp for Atletico var det dog først i anden halvleg, at Griezmann markerede sig.

Det baskiske hjemmehold førte 1-0 ved pausen, men i det 46. minut udlignede den afblegede franskmand, og efter Raul Garcias straffesparkmål lynede han yderligere to gange i kampens slutfase.

Dermed er han nu oppe på seks sæsonmål. Det er lige så mange som Mandzukic, der var holdets topscorer inden denne weekend.

Atlético Madrid ligger nummer tre i tabellen, tre point efter Barcelona og fire point efter førende Real Madrid, som dog har spillet en kamp færre.

Athletic Bilbao har haft svært ved at leve op til sidste års fjerdeplads. Baskerne ligger på en 11.-plads hele 12 point efter den fjerdeplads, der giver mulighed for at gentage dette års Champions League-deltagelse.