Auri erkender Brøndbys elendige situation

Brøndby kom igen helt ned på jorden med søndagens 0-3-nederlag til FC Nordsjælland.

Holdets gode stime blev dermed brudt, og det var cheftræner Auri Skarbalius godt træt af efter kampen, da Brøndby igen ligger sidst i Superligaen.

- Man skal også præstere, når det går godt, og spillernes indstilling er god nok. Situationen er stadig alvorlig for os.

- Nu må vi fokusere på at vinde næste gang mod Sønderjyske og håbe på, at der bliver ved med at være flere hold, der kæmper med i bunden, siger Brøndby-træneren.

Og han var egentlig ikke utilfreds med sit hold:

- Vi har faktisk mange chancer. Men spillerne tager dårlige beslutninger og mangler den sidste skarphed og kynisme. Og så er Nordsjælland altså dygtige. Det er ikke mod mesterholdet, at vi skal redde os.

Brøndby stillede ikke med den alle klubbens offensive esser, da Quincy Antipas blev holdt på bænken på grund af problemer med baglåret, efter han ikke havde trænet siden i onsdags.

I stedet var Jan Kristiansen med på den defensive midtbane, og Mike Jensen blev skubbet op offensivt bag Simon Makienok Christoffersen, der blev udskiftet og var en skygge af sig selv.

- Jeg synes ikke, at Mike er mindre offensiv end Quincy, så der er ikke noget at fortryde, mener Auri Skarbalius.

Brøndby har 16 point på Superligaens sidsteplads, mens Esbjerg og FC Midtjylland har 19 point over nedrykningsstregen. Silkeborg har 17 point på den anden nedrykningsplads.

/ritzau/

 

Dagens Gossip