Auri erkender: Har ikke været dygtig

Auri Skarbalius er stadig cheftræner i Brøndby. Efter søndagens 1-3-nederlag på hjemmebane til AaB, som betød en sidsteplads i Superligaen, har der været massive spekulationer om en snarlig fyring.

Men den er foreløbig udeblevet. Onsdag morgen var Auri Skarbalius i Go' Morgen Danmark, hvor han brugte den selvkritiske lup.

- Der er en leder på holdet, og det er mig, og jeg har ikke været dygtig nok. Mine spillere har ikke lært nok.

- Jeg siger gerne, at det ikke er træneren, der vinder kampene, men det, som træneren har lært sine spillere, siger Auri Skarbalius til TV2.

Brøndby har kun vundet én ud af de første 12 kampe i Superligaen, og det har præget selvtilliden både i truppen og træneren.

- Det kan ikke undgå at påvirke. Jeg tænker fodbold i mange timer om dagen, men vi prøver at lade være med at snakke så meget fodbold derhjemme, siger han.

Auri Skarbalius er helt afklaret med, at han er fyringstruet.

- Det vigtigste er, at det ikke er følelserne, der styrer mig. Der er mange følelser i fodbold, så man kan let lade sig rive med. Jeg har været i det her game i mange år, så jeg er afklaret.

- Det værste er den faglige stolthed. Man synes, man gør så mange ting rigtigt, men man får ikke point, forklarer han.

Brøndby-træneren erkender, at krisen i klubben har været frustrerende.

- Jeg er irriteret og frustreret over, at tingene ikke lykkes for mig. Den vigtigste værdi på et fodboldhold er vindermentalitet.

- De største vindere er dem, der aldrig giver op og kæmper. Men man kan ikke vinde på udelukkende at kæmpe og fighte.

- Jeg har selv været fodboldspiller, og når man havner i de her onde cirkler, så er det svært at komme ud, siger Auri Skarbalius.

Næste kamp for Brøndby er 21. oktober mod ærkerivalen FC København i Parken.

 

 

Dagens Gossip