Auri: Spillerne har vindermentalitet

Hvilket comeback. Trods nede 0-2 mod AGF formåede Brøndby at vende resultatet og hive en 3-2-sejr på en anden halvleg, hvor vilje og fight blev nøgleordene på en ujævn bane på Brøndby Stadion.

Træner Auri Skarbalius havde denne besked til spillerne i pausen.

- Lige meget hvor håbløst det ser ud, skal man tro på det, sagde Auri til 3+.

Han gjorde blandt andet selv det, at han hev anfører Dennis Rommedahl ud og erstattede ham med Mathias Gehrt. Og forinden var Daniel Stenderup, der lavede frisparket, som førte til AGF første mål, også pillet ud til fordel for Dario Dumic.

- De udskiftninger var, fordi der var nogle ting, der skulle ændres, forklarede han uden at komme nærmere ind på årsagen.

Brøndby-træneren fornemmede trods AGFs 2-0-føring, at Brøndby stadig levede.

- Det var ikke, fordi AGF var dygtigere end os, for de skabte ikke mere end os. Vi skulle tro på det. Det gør mig glad på drengenes vegne. Hver gang vi har kniven for struben, rejser vi os, og så giver det os en tro på, at vi kan vende det.

- Spillerne har vindermentalitet, og det starter oppe i hovedet. Spillerne bliver ved med at kæmpe for det. Om tilskuerne er der eller ej, så skal de blive ved, fortsatte Auri, der også bemærkede, at spillerne efter kampen løb ned mod Sydsiden og lod sig 'hylde' af de manglende tilskuere.

- Det er fantastisk, at spillerne gør det. Fodbold er en følelsessport. Dem, der plejer at komme til vores kampe, er vores rigtige fans. Og vi sender dem en tak.

 

Dagens Gossip