Australier vinder massespurt Down Under

Rytterne var langt fra imponerede over afslutningen på fredagens fjerde etape af cykelløbet Tour Down Under omkring den australske by Adelaide.

Et stort styrt 150 meter før mål betød, at mange ryttere blev forstyrret i spurten, og australieren Steele von Hoff (Unisa) kunne snuppe sejren i en lille gruppe, som nåede målstregen uhindret.

En anden australier, BMC-rytteren Rohan Dennis, fører stadig samlet foran holdkammeraten Cadel Evans.

De 145 kilometer fra Glenelg til Mount Barker skulle afgøres i en massespurt, men da de 96 ryttere i første gruppe skulle spurte på en opløbsstrækning, der gik nedad, gik det galt.

- Absolut latterlig afslutning i dag. Spurt ned ad bakke med 75 kilometer i timen. Det var kun et spørgsmål om, hvornår styrtet ville ske, ikke om det ville ske, skriver hollænderen Tom Dumoulin (Giant-Alpecin) på Twitter. Han blev selv nummer 18 på etapen.

Bedste dansker er fortsat Lars Bak (Lotto-Soudal), som er nummer 21 i den samlede stilling, 31 sekunder efter Rohan Dennis. Jesper Hansen (Tinkoff-Saxo) er nummer 31 med et tidstab på 52 sekunder.

Lørdagens etape til Wilunga Hill bliver formentlig afgørende for løbet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip