Australsk problembarn i tennis risikerer karantæne

Australieren Nick Kyrgios slap i første omgang med en bøde på 10.000 dollar, cirka 65.000 kroner, da han kom med en upassende kommentar til sin schweiziske tenniskollega Stanislas Wawrinka under en kamp for nylig.

Mandag meddeler herrernes internationale tennisforbund (ATP), at Nick Kyrgios er blevet idømt en tillægsstraf, som dog er blevet gjort betinget i et halvt år.

ATP meddeler på sin hjemmeside, at tillægsstraffen med en karantæne på 28 dage fra turneringer i ATP-regi og en bøde på 25.000 dollar, cirka 162.000 kroner, vil blive aktiveret, hvis australieren forløber sig igen.

- Kokkinakis knalder din kæreste, jeg er ked at sige det, lød Kyrgios' kommentar til Wawrinka under kampen.

Det var med henvisning til den australske kollega Thanasi Kokkinakis og den kvindelige tennisspiller Donna Vekic, som Wawrinka ifølge rygtebørsen skulle have et forhold til.

Udbruddet i kampen blev fanget af et tv-kamera, og efterfølgende var Wawrinka fortørnet over modstanderens verbale udfald.

Han opfordrede ATP til at straffe 20-årige Nick Kyrgios.

Kort efter meddelelsen fra ATP publicerede Kyrgios en officiel undskyldning på sin facebook-side.

- Jeg vil gerne benytte mig af muligheden for at undskylde for mine kommentarer i løbet af kampen mod Stanislas Wawrinka. Kommentarerne faldt i kampens hede og er uacceptable på mange niveauer, skrev Kyrgios.

Kyrgios vandt i øvrigt kampen over Wawrinka, der opgav med en skade i tredje sæt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip