Avis: Løkke opfandt tjenesterejse

25/05/2013 13:00

BNB

Nyheder
»Det er uheldigt. Bestemt for Lars Løkke, fordi han tidligere har haft problemer med at forklare, hvor han har været hvornår,« siger Roger Buch til Ekstra Bladet og henviser til, at Lars Løkke Rasmussen også sidste år oplevede problemer i forbindelse med sin forklaring af en rejse til Rio de Janeiro.I statsløsesagen skulle Lars Løkke Rasmussen ifølge tidligere departementschef i Statsministeriet, Karsten Dybvad, have ignoreret brud på flere FN-konventioner i Integrationsministeriet for efterfølgende at lyve om sin viden.Tjenesterejsen forhindrede Lars Løkke Rasmussen i at vidne tirsdag, men i stedet for at være på tjenesterejse, var han ifølge Ekstra Bladet på Christiansborg, hvor han deltog i møder og sidst på dagen var i Folketingssalen i cirka 10 minutter.Lars Løkke Rasmussen henviser til sin advokat, Nicolai Mallet, men siger til Ekstra Bladet, at »min bisidder aftaler, hvornår jeg skal komme«.Han afviser desuden, at han skulle have spekuleret i mere forberedelse til at vidne og siger, at »min forberedelse starter, når der står i min kalender, at jeg skal derud«.Socialdemokraternes politiske ordfører, Magnus Heunicke (S), kræver nu, at Løkke kommer med »en god forklaring« på, hvorfor han meldte afbud til afhøringen.

Mest læste i dag

»Det er uheldigt. Bestemt for Lars Løkke, fordi han tidligere har haft problemer med at forklare, hvor han har været hvornår,« siger Roger Buch til Ekstra Bladet og henviser til, at Lars Løkke Rasmussen også sidste år oplevede problemer i forbindelse med sin forklaring af en rejse til Rio de Janeiro.

I statsløsesagen skulle Lars Løkke Rasmussen ifølge tidligere departementschef i Statsministeriet, Karsten Dybvad, have ignoreret brud på flere FN-konventioner i Integrationsministeriet for efterfølgende at lyve om sin viden.

Tjenesterejsen forhindrede Lars Løkke Rasmussen i at vidne tirsdag, men i stedet for at være på tjenesterejse, var han ifølge Ekstra Bladet på Christiansborg, hvor han deltog i møder og sidst på dagen var i Folketingssalen i cirka 10 minutter.

Lars Løkke Rasmussen henviser til sin advokat, Nicolai Mallet, men siger til Ekstra Bladet, at »min bisidder aftaler, hvornår jeg skal komme«.

Han afviser desuden, at han skulle have spekuleret i mere forberedelse til at vidne og siger, at »min forberedelse starter, når der står i min kalender, at jeg skal derud«.

Socialdemokraternes politiske ordfører, Magnus Heunicke (S), kræver nu, at Løkke kommer med »en god forklaring« på, hvorfor han meldte afbud til afhøringen.