Avis: Paris vil lokke Ronaldo med megaløn

Paris Saint-Germain skulle være parat til at lokke Cristiano Ronaldo og Jose Mourinho til den franske hovedstad med store lønforhøjelser.

Den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport skriver ifølge AFP, at PSG er klar til at betale Real Madrid 100 millioner euro svarende til 750 millioner kroner for Ronaldo og samtidig hente Real-træner José Mourinho til Paris.

La Gazetta dello Sport beretter samtidig, at forhandlingerne allerede er gået i gang med Ronaldo og Mourinhos agent, Jorge Mendes, samt Real Madrid-præsident Florentino Peres og PSG's stenrige ejer Tamim bin Hamad al-Thani.

Den italienske sportsavis kan desuden fortælle, at PSG er parat til at tilbyde Ronaldo en årsløn på 135 millioner kroner, hvilket skulle være omkring 30 millioner mere end den nuværende gage i Madrid.

Hvis handlen med Ronaldo falder på plads, så er det ifølge La Gazetto dello Sport sandsynligt, at José Mourinho gør ham følgeskab.

Avisen beretter, at agenten Jorge Mendes er en helt central figur i forhandlingerne, da han også repræsenterer Atletico Madrids colombianske angriber Radamel Falcao, der bliver bragt i spil som afløser for Ronaldo i Real Madrid.

 

 

Dagens Gossip