Avis til Armstrong: Vi vil have pengene igen

Den britiske avis The Sunday Times er klar til at hive den vanærede amerikanske tidligere cykelstjerne Lance Armstrong i retten.

Avisen kræver en million pund, svarende til 8,9 millioner kroner, tilbage fra Armstrong, efter at den 41-årige tidligere syvdobbelte Tour de France-vinder indrømmede at have dopet sig til sine største sejre over for talkshow-værten Oprah Winfrey.

- Vi kiggede interesseret med i interviewet og noterede utallige indrømmelser i forhold til doping.

- The Sunday Times føler, at vores sag i forhold til at få en millioner pund tilbage, som han fik af os ved at bedrage, er blevet stærkere. Vi kommer til at forfølge det her hele vejen, siger en talsmand fra avisen ifølge Reuters.

Avisen betalte Armstrong pengene i 2006 i et forlig, efter at The Sunday Times i en artikel fra 2004 havde sat spørgsmålstegn ved, om amerikaneren havde vundet sine Tour de France-titler indtil da på lovlig vis.

Armstrong vandt Touren fra 1999 til 2005, men på baggrund af en rapport fra det amerikanske antidopingagentur (Usada) sidste år mistede han blandt andet sine triumfer på de franske landeveje.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip