Baby Spice vil gifte sig for sønnens skyld

11/10/2013 12:37

admin

Nyheder
Selvom man er Spice Girl, kan man godt have vigtigere ting i livet end den travle karriere. Det er Emma Bunton, eller Baby Spice, et levende bevis på. Både hendes eget og hendes forlovede, sangeren Jade Jones' pulserende liv som kreative mennesker har nemlig hidtil sat en stopper for konkrete bryllupsplaner for parret, der har været forlovet siden januar 2011. Men i et interview med mediet Bang Showbiz afslører Bunton, at hendes seksårige søn, Beau er tungen på vægtskåle. - Beau er vores et og alt, så hvis han tvinger os til at blive gift, så tror jeg, at vi ville gøre det for ham. Men vi har endnu ingen bryllupsplaner, for vi er elendige til at planlægge noget som helst, fortæller hun. Det er nu ikke fordi, parret ikke har talt om at slå pjalterne sammen på andet end polsk. Men "stjernerne" er kommet i vejen, mener Bunton. - Vi er begge Vandmænd, så vi lever hver dag i nuet, og vi har vores drenge og er virkelig travle. Der lader bare ikke til at være et øjeblik i løbet af dagen, hvor vi kan sætte os ned, så jeg ved ikke, om vi nogensinde får taget os sammen til at planlægge noget, siger den 37-årige sangerinde. Jade Jones og Emma Bunton har dannet par siden 1997. Sammen har de sønnerne Beau og Tate på henholdsvis seks og to år.

Mest læste i dag

Selvom man er Spice Girl, kan man godt have vigtigere ting i livet end den travle karriere.

Det er Emma Bunton, eller Baby Spice, et levende bevis på. Både hendes eget og hendes forlovede, sangeren Jade Jones' pulserende liv som kreative mennesker har nemlig hidtil sat en stopper for konkrete bryllupsplaner for parret, der har været forlovet siden januar 2011. Men i et interview med mediet Bang Showbiz afslører Bunton, at hendes seksårige søn, Beau er tungen på vægtskåle.

- Beau er vores et og alt, så hvis han tvinger os til at blive gift, så tror jeg, at vi ville gøre det for ham. Men vi har endnu ingen bryllupsplaner, for vi er elendige til at planlægge noget som helst, fortæller hun.

Det er nu ikke fordi, parret ikke har talt om at slå pjalterne sammen på andet end polsk. Men "stjernerne" er kommet i vejen, mener Bunton.

- Vi er begge Vandmænd, så vi lever hver dag i nuet, og vi har vores drenge og er virkelig travle. Der lader bare ikke til at være et øjeblik i løbet af dagen, hvor vi kan sætte os ned, så jeg ved ikke, om vi nogensinde får taget os sammen til at planlægge noget, siger den 37-årige sangerinde.

Jade Jones og Emma Bunton har dannet par siden 1997. Sammen har de sønnerne Beau og Tate på henholdsvis seks og to år.