Babypudder? Få Eva Mendes billige skønhedsråd

De fleste kvinder ville nok ikke have noget imod at ligne Eva Mendes.

Den smukke skuespillerinde, som er kæreste med Ryan Gosling, giver gerne nogle tips, som muligvis kan hjælpe en lidt på vej.

Skuespillerinden bruger ikke meget makeup i dagligdagen. Lidt foundation, bronzer og læbebalsam er alt, hvad Eva Mendes smører på.

Og så bruger hun babypudder.

- Mit billigste yndlingsprodukt er babypudder. Jeg bruger det i håret for at give det et lidt tørt og pjusket look. Det virker fantastisk. Bedre end nogen af de tørshampooer, man kan købe. Drys en lille smule på dine rødder og kør det godt igennem dit hår og vær sikker på, du får det rystet helt ud, så dit hår ikke ser hvidt ud. Et andet fantastisk produkt er St. Ives Apricot Scrub til kroppen. Jeg bruger det som en tørskrub med en handske, og så renser jeg det af. Det virker godt for mig, forklarer hun til Huffington Post.

Se top 10 over de smukkeste kvinder i verden på Q.dk.

Sover med hårmaske og lever sundt

For at få det glansfulde hår sover hun gerne med en hårmaske i.

- Smør den godt ud i hele håret, før du går i seng, og lad den sidde i med en badehætte udover indtil om morgenen. Skyl ud og voilà, lyder rådet fra Eva Mendes.

Hendes bedste skønhedsråd er da også ganske enkelt.

- Den bedste skønhedshemmelighed, jeg har lært over årene, er, at der ikke er nogen hemmelighed. Makeupartister kan ikke gøre alt. Hvis du ikke er veludhvilet og velernæret, så kan man se det i ansigtet. Så drik masser af vand og spis sundt. Og drop cigaretterne, siger Eva Mendes.

Læs, hvordan du får slanke arme på 28 dage med Birgitte Nymann, på udeoghjemme.dk.

Hun er netop nu aktuel som designer, da hun har samarbejdet med New York & Company om en helt ny kollektion.

Hun har gjort sig mange tanker om hvert enkelt stykke tøj, hun nu sender på gaden.

- Det udfordrende ved denne opgave er, at jeg ved, at jeg har kvinder – især mine søstre – som forventer, at jeg får dem til at se godt ud. Det tager jeg meget seriøst. Der er ikke ét eneste stykke tøj i min kollektion, som jeg ikke selv ville gå med. Jeg glæder mig til at få feedback fra kvinder omkring, hvad der fungerer og ikke fungerer for dem. Jeg håber, jeg ikke skuffer dem, udtaler Eva Mendes.

Af Mia Qvist Scheelsbeck, NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip