Bäckmans håb: Forstærkning

03/04/2013 00:10

BNB

Nyheder
- Jeg er i samme situation, som jeg plejer. Det er gætterier, hvor mange af de nordamerikanske spillere, der bliver slået ud af NHL og får lov at spille VM, siger han inden aprils syv VM-testkampe. - Lige nu har jeg de spillere, der har deltaget i de første to træningslejre, og i næste uge, hvor vi møder Rusland i Aalborg og Rødovre, disponerer jeg også over Daniel Nielsen og Julian Jakobsen fra Hamburg?Freezers, Nichlas Hardt, Jokerit, to gange Jesper Jensen fra Rögle og Karlskrona og Sebastian Dahm, Rødovre. Mangler slutspils-spillere Per Bäckman må indtil videre undvære Mads Christensen, Eisbären Berlin, og målmanden Simon Nielsen, Lukko, der er optaget af semifinaler i henholdsvis DEL og SM-liiga, samt spillere fra Frederikshavn White Hawks og Sønderjyske. - Det er klart, at vi har brug for forstærkning og så mange nordamerikanske spillere som muligt, hvis vi skal have VM-succes, siger en realistisk landstræner. - Det er mit håb, at man i Vancouver Canucks og Anaheim Ducks synes, at det er bedre for Nicklas Jensens og Frederik Andersens udvikling at spille VM end at være back-up i NHL. Det er fornemt af Nicklas at debutere for Canucks i kæde med Sedin-tvillingerne. Finland bliver Danmarks første VM-sparringpartner og spiller i aften i Gentofte og i morgen i Odense med spillere fra den hjemlige liga og den russiske KHL med den tidligere NHL-stjerne Niklas Hagman fra Lokomotiv Yaroslavl i spidsen. En klassemodstander og en hård test. Per Bäckman stiller med Patrick Galbraith på mål og med følgende kæder: 1. femmer: Back: Stefan Lassen og Rasmus Nielsen. Forward: Morten Poulsen, Morten Madsen og Frederik Storm. 2. femmer: Back: Mads Bødker og Philip Hersby. Forward: Kirill Starkov, Morten Green og Lasse Lassen. 3. femmer: Back: Kasper Jensen og Emil Kristensen. Forward: Kim Staal, Thor Dresler og Patrick Bjorkstrand. Syvendeback er den unge landsholdsdebutant fra Herning Blue Fox, Bjørn Uldall, og fjerdekæden tæller Felix Scheel, Olafur Gunnarsson og Nicklas Carlsen.

Mest læste i dag

- Jeg er i samme situation, som jeg plejer. Det er gætterier, hvor mange af de nordamerikanske spillere, der bliver slået ud af NHL og får lov at spille VM, siger han inden aprils syv VM-testkampe.

- Lige nu har jeg de spillere, der har deltaget i de første to træningslejre, og i næste uge, hvor vi møder Rusland i Aalborg og Rødovre, disponerer jeg også over Daniel Nielsen og Julian Jakobsen fra Hamburg?Freezers, Nichlas Hardt, Jokerit, to gange Jesper Jensen fra Rögle og Karlskrona og Sebastian Dahm, Rødovre.

Mangler slutspils-spillere

Per Bäckman må indtil videre undvære Mads Christensen, Eisbären Berlin, og målmanden Simon Nielsen, Lukko, der er optaget af semifinaler i henholdsvis DEL og SM-liiga, samt spillere fra Frederikshavn White Hawks og Sønderjyske.

- Det er klart, at vi har brug for forstærkning og så mange nordamerikanske spillere som muligt, hvis vi skal have VM-succes, siger en realistisk landstræner.

- Det er mit håb, at man i Vancouver Canucks og Anaheim Ducks synes, at det er bedre for Nicklas Jensens og Frederik Andersens udvikling at spille VM end at være back-up i NHL. Det er fornemt af Nicklas at debutere for Canucks i kæde med Sedin-tvillingerne.

Finland bliver Danmarks første VM-sparringpartner og spiller i aften i Gentofte og i morgen i Odense med spillere fra den hjemlige liga og den russiske KHL med den tidligere NHL-stjerne Niklas Hagman fra Lokomotiv Yaroslavl i spidsen. En klassemodstander og en hård test.

Per Bäckman stiller med Patrick Galbraith på mål og med følgende kæder:

1. femmer: Back: Stefan Lassen og Rasmus Nielsen. Forward: Morten Poulsen, Morten Madsen og Frederik Storm.

2. femmer: Back: Mads Bødker og Philip Hersby. Forward: Kirill Starkov, Morten Green og Lasse Lassen.

3. femmer: Back: Kasper Jensen og Emil Kristensen. Forward: Kim Staal, Thor Dresler og Patrick Bjorkstrand.

Syvendeback er den unge landsholdsdebutant fra Herning Blue Fox, Bjørn Uldall, og fjerdekæden tæller Felix Scheel, Olafur Gunnarsson og Nicklas Carlsen.