Badmintonherrer får fin start i Kina

OL-sølvmedaljevinderne Mathias Boe og Carsten Mogensen kom onsdag godt fra start i Super Series-finalerne i Kina.

Danskerne slog det unge sydkoreanske par Kim Sa Rang og Kim Ki Jung med 21-17 og 17-9 i den første gruppekamp. Sydkoreanerne trak sig i slutningen af andet sæt, fordi Kim Sa Rang blev ramt af en skade i foden.

Mathias Boe og Carsten Mogensen er kommet i en svær gruppe med de olympiske mestre, Fu Haifeng/Cai Yun, OL's nummer fire, Kien Keat Koo/Boon Heong Tan fra Malaysia, og sydkoreanerne Kim Sa Rang og Kim Ki Jung.

Boe og Mogensen var oppe imod sidstnævnte i den første gruppekamp, og det blev en kamp, hvor de to danskere var i kontrol stort set hele vejen.

De to danskere førte hele vejen i første sæt, som blev vundet med 21-17, og da Boe/Mogensen gik fra 4-4 til 12-4 i andet sæt, var kampen reelt afgjort.

Ikke mange bolde senere var den danske sejr en realitet, da Kim Sa Rang måtte trække sig med en fodskade ved stillingen 17-9 til danskerne.

- Spillet var fint i dag. Vi havde godt styr på dem fra start af, selvom vi havde en lille periode i første sæt, da vi førte 15-10, hvor vi sov lidt. Men ellers en fin kamp.

- Det er nok turneringens fire bedste par, der er kommet i samme pulje, og vi håber, vi kan blive et af de to par, der går videre, siger Mathias Boe i en pressemeddelelse.

De danske OL-medaljetagere tager det meget stille og roligt i forhold til forventningerne.

- Der er ikke ændret noget. Vi tager en kamp ad gangen. Der venter en rigtig svær kamp mod Koo/Tan i morgen, og det er den, der er fuldt fokus på. Begge kampe, der er tilbage, er nøglekampe, mener Mathias Boe.

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl var også i kamp tidligt onsdag morgen. Den danske damedouble tabte i to sæt til verdens måske bedste damedouble, Yu Yang og Wang Xiaoli fra Kina.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip