Badmintonkomet sikrer dansk finale-hattrick

De danske badmintonspillere havde lørdag tre chancer for at spille sig i søndagens finaler ved European Games i Baku. Og danskerne præsterede et fornemt finale-hattrick.

Herresinglen Emil Holst var den sidste i rækken af succesrige danskere, som bookede en billet i finalen.

Med en sejr på 21-14, 21-15 over den useedede tysker Dieter Domke er den 24-årige dansker, som er seedet otter i turneringen, klar til finalen.

Tidligere lørdag blev det også en realitet, at damesinglen Line Kjærsfeldt avancerede til finalen.

Og også den danske mixeddouble Sara Thygesen og Niclas Nøhr er klar til finalen efter sejr i tre sæt over Kira Kattenbeck og Raphael Beck fra Tyskland.

Desuden spillede herredoublen Mathias Boe og Carsten Mogensen sig i finalen fredag, og den finale spilles lørdag eftermiddag. Så der er rent faktisk fire finaler med dansk deltagelse.

En af dem bliver med Emil Holst i en hovedrolle, efter at han leverede en stærk præstation med bevægeligt og varieret spil. Det havde Dieter Domke svært ved at hamle op med.

I første sæt kom Emil Holst foran med 14-10, inden tyskeren reducerede til 12-14. Men danskeren dominerede kampen og så sig ikke tilbage efter at være kommet foran 18-13.

Tyskeren begyndte bedst i andet sæt og kom foran 4-1, men det vendte Emil Holst lynhurtigt til 5-4-føring.

Tyskeren bragte sig foran 10-7, men igen svarede Emil Holst tilbage og udlignede til 10-10 og senere 13-13.

Igen skruede Emil Holst op for tempoet, og han var i stand til at knække tyskeren på nogenlunde samme tidspunkt som i første sæt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip