Badmintonstjerne glæder sig over små sejre

Badmintonstjernen Lee Chong Wei fra Malaysia har genfundet glæden ved at vinde selv små turneringer, efter at han var ude i otte måneder med en dopingkarantæne.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters, efter at 32-årige Lee Chong Wei søndag vandt den lavt rangerede Canadian Open og kunne hæve en beskeden præmiecheck på lige over 25.000 kroner.

- Det var ikke engang nok til at dække rejsen, men det handler ikke om penge. Det er en fantastisk følelse at have vundet en turnering igen, siger han tirsdag til malaysiske medier.

Ugen før turneringen i Calgary vandt Lee Chong Wei en tilsvarende turnering i New York.

- Før karantænen var jeg nummer et i mange år. Det betød ikke engang noget, om jeg tabte.

- I USA og Canada spillede jeg for at forbedre min placering på verdensranglisten, så jeg skulle vinde uanset hvad. Det var en mental udfordring, siger Lee Chong Wei.

Den tidligere verdensetter var faldet ned som nummer 180 i verden som følge af sin dopingkarantæne. Med sejrene kan han forvente at rykke frem omkring en placering som nummer 60 på den næste rangliste.

Næste opgave er Taiwan Open, hvor Lee Chong Wei skal spille for at hente flere point inden de to næste Super Series-turneringer i september.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip