Bænket Højbjerg fokuserer på finale mod Serbien

Pierre-Emile Højbjerg kom ikke på banen, da det danske U21-landshold i fodbold lørdag tabte klart med 0-3 til Tyskland ved U21-EM.

Bayern München-spilleren så hele kampen fra bænken i Eden Arena, selvom landstræner Jess Thorup egentlig havde planlagt at skifte ham ind i anden halvleg.

Tysklands to hurtige scoringer til 2-0 og 3-0 tidligt i anden halvleg spolerede den plan.

- Vi står ikke og jubler, men vi har en finale på tirsdag, og den må vi tage, siger Pierre-Emile Højbjerg efter kampen i Prag.

Danmark er sikker på at gå videre til semifinalen, hvis det bliver til sejr over Serbien i den sidste gruppekamp, og også uafgjort kan vise sig at være nok.

Han accepterer, at han ikke kom på banen, selv om han gerne ville have været med.

- Beslutningen blev truffet i samråd med Jess. Han er træneren, der er ham, der sætter holdet, og vi blev enige om, at det var sådan, det var.

- Jeg vil gerne spille hver gang. Om vi så spiller fem dage i træk, så vil jeg spille hver gang, siger Pierre-Emile Højbjerg, som samtidig glæder sig over, at han nu har friske ben til kampen mod Serbien.

Den 19-årige midtbaneprofil blev skadet i baglåret sidste lørdag, da A-landsholdet vandt 2-0 over Serbien i EM-kvalifikationen.

Tyskland fører gruppe A med fire point, mens Danmark og Tjekkiet følger lige efter med tre point. Serbien er sidst med et point.

De to bedste hold går videre til semifinalerne.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip