Bænket Møllgaard: Jeg kunne have bidraget til sejr

Det danske forsvar havde problemer i store perioder af VM-kvartfinalen mod Spanien, som endte med at vinde knebent med 25-24 på et mål får sekunder før tid.

Forsvarsspecialisten Henrik Møllgaard var den eneste i den danske 16-mands-trup, som sad på bænken i hele kampen, og det var han ikke tilfreds med.

- Det er jeg ærgerlig over.

- Jeg er helt overordnet enig i strategien om at køre med en fast stamme. Og i de kampe, jeg ikke har spillet ret meget, så har jeg været enig i, at når tingene fungerer, så ser jeg heller ingen grund til, at jeg skal på banen.

- Men når vi så taber med én, så ville jeg virkelig gerne have været inde og se, om jeg kunne have været medvirkende til, at det kunne have tippet til vores fordel i stedet, siger Møllgaard.

- Jeg er overbevist om, at jeg kunne have bidraget til en sejr. Sådan valgte Gudmundur nu, og så bakker jeg op om strategien, selv om det ikke gik min og vores vej til sidst, lyder det fra Skjern-spilleren.

Han er i øvrigt enig med landstræner Gudmundur Gudmundsson, som mener, at danskerne blev for passive i de sidste sekunder da spanieren Joan Canellas scorede det afgørende mål.

- Ja, specielt når vi taber med én. Der havde ikke været nogle sure miner over, hvis nogen havde taget en udvisning eller et rødt kort til sidst - uanset hvem det havde været.

- Det havde selvfølgelig været en svær start på en omkamp. Men havde der været mulighed for det, så tror jeg, at alle forventer af hinanden, at det gør man i holdets tjeneste.

- Det var der desværre ikke mulighed for, fordi Canellas nåede at glide af. De spillede klogt, og han kom op til et relativt uhæmmet skud og scorede.

- Det havde han ikke gjort, hvis der havde været en dansker i flæsket på ham, uanset om det så havde været til udvisning eller ej, siger Møllgaard.

- Det var heller ikke en diskussion, vi havde haft, hvis den havde ramt en parade, stolpen eller Jannick Green havde taget den.

- Men når den nu gik ind, så søger vi alle efter de sidste par procenter, så det kunne have gået vores vej, forklarer backen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip