Bæredygtige wellnessprodukter hitter

Bæredygtig wellness er med andre ord et begreb, vi skal holde øje med. De vinder frem, at man tænker over, hvordan tilbehøret til badet er produceret, forlyder der fra andemors-wellness.dk.

Engelske Opal London er et af de firmaer, der går forrest i kampen for at bringe begrebet bæredygtighed ind over deres store udvalg af spa- og wellnessprodukter, og er især kendt for deres store sortiment af kropsbørster.

I England har blandt andet tørbørstning af kroppen været anerkendt i generationer, men herhjemme får flere og flere også øjnene op for, hvor godt det er at børste kroppen.

Line Marie Wibroe driver brandhouset Andemors Verden, og repræsenterer Opal London i Norden.

- Tørbørstning virker som massage af hudens blodkar, og det hjælper blandt andet lymfesystemet, udskiller affaldsstoffer og mindsker appelsinhud. Og så fjerner det døde hudceller at børste løs. Det er med andre ord ret genialt, siger Line Marie Wibroe.

Opal London har udviklet, hvad de selv betegner som to grønne serier. Det er eco-SPA og eleMENtal. Begge serier satser på materialer som bambus og genanvendeligt træ.

- Jeg har kendt Opal London, siden 2002, og de har altid været meget bevidste om, hvem der producerer deres ting, og rejser selv ud i verden og besøger deres fabrikker. Jeg synes det er godt, at de ikke kun interesserer sig for selve produktets kvalitet, men også for produktionen, der ligger bag, siger Line Marie Wibroe og fortsætter:

- Og når de så tager det skridtet videre og introducerer bæredygtige materialer i selve produkterne, så synes jeg de tager det hele til et højere niveau til glæde for os forbrugere, slutter Line Marie Wibroe.

Du kan finde alle de bæredygtige wellnessprodukter på andemors-wellness.dk.

Se fotos af Opal London produkter nedenfor:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip