Bagger blæser på bedrageri-dom: Er boss igen

Den bedrageridømte erhvervsjonglør Stein Bagger er manden, der reelt trækker i trådene for virksomheden Dansk-SelfStorage. dk, der ejes af en af hans gode venner.

Det skriver Ekstra Bladet lørdag.

Bagger blev ellers i sommeren 2009 sat syv år i fængsel og samtidig fradømt retten til at lede firmaer i Danmark. Men ikke desto mindre er det præcis, hvad den tidligere bodybuilder er i gang med.

Ekstra Bladet er således kommet i besiddelse af en lang række interne mail fra Stein Baggers arbejdsplads, hvor det tydeligt fremgår, at den skandaleombruste erhvervsmand langtfra blot er praktikant, som han ellers har hævdet.

I de interne papirer ses det tydeligt, at Stein Bagger under dæknavnet Steen Bech har titel af Business Developer og Financial Controller og dermed ifølge firmaet selv direkte har ansvaret for forretningsudvikling og økonomi.

Det er heller ikke noget, der er gået ubemærket forbi Bagmandspolitiet, som ifølge Ekstra Bladets oplysninger netop nu er i gang med at efterforske sagen. Politiet vil således påvise, at Stein Bagger er en del af ledelsen i firmaet, hvilket strider direkte mod hans dom, og det har flere gange afkrævet oplysninger fra Baggers firma med henblik på at rejse en sigtelse.

Den øverste chef for Bagmandspolitiet, Jens Madsen, ønsker dog indtil videre ikke at kommentere sagen.

- Jeg kan ikke sige noget på nuværende tidspunkt, fastslår han overfor Ekstra Bladet.

 

 

Dagens Gossip