Bagmandspolitiet tiltaler Stein Bagger for ny kriminalitet

Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet - bedre kendt som Bagmandspolitiet - har tiltalt Stein Bagger for ny kriminalitet, skriver TV 2.

Bagger er allerede fængslet for bedrageri for 831 millioner kroner, men under sin afsoning har han ifølge Bagmandspolitiet ulovligt drevet forretning, og dermed har han overtrådt sin dom.

Stein Bagger har under sin tid i fængslet været i praktik i flytte-­ og opmagasineringsselskabet Dansk­Selfstorage.dk, men i stedet for at være praktikant har han reelt styret firmaet, selvom han er frakendt retten til at deltage i bestyrelser eller anden for for selskabsledelse, mener Bagmandspolitiet ifølge TV 2.

Stein Bagger er også tiltalt for at have begået underslæb under sin tid i fængslet. Angiveligt har han sammen med en medtiltalt solgt to lastbiler, selvom de blot var leasede - en handel, der skal have indbragt 250.000 kroner.

Han har også været mistænkt for at have begået dokumentfalsk, da han lejede en bil på en anden persons kreditkort. Mistanken har ikke ført til tiltale, men Bagmandspolitiet oplyser til TV 2, at der kan komme yderligere tiltaleforhold mod Stein Bagger senere.

Den tidligere topchef i IT Factory blev i 2009 idømt en fængselsstraf på syv år.

 

Dagens Gossip