Bakkesangerinderne vil have flirten tilbage

I mere end 135 år har de viftet med skørterne og smuttet med øjnene til fornøjelige toner i pikante shows.

Det får stemningen til at stige og skaber glæde for både mænd og kvinder, og opskriften er enkel: Nærvær, og det at give lidt af sig selv smitter, og gør alle parter gladere.

Desværre er flirten ved at gå i glemmebogen, og derfor giver syngepigerne deres bud på, hvordan danskerne kan få flirten tilbage i hverdagen.

- Det er en helt naturlig del af vores shows og en af grundpillerne i Bakkens Hvile, at vi leverer forførende underholdning. Flirten er jo en måde at kommunikere på. Det er en måde at være nærværende og anerkendende på, og en god flirt skaber tillid og bekræftelse, hvilket de fleste mennesker jo elsker, siger Dot Wessman, bakkesangerinde og ejer af Bakkens Hvile.

Selve flirten har mange ansigter, og at flirten har en speciel plads i bakkesangerindernes hjerte betyder ikke, at det kun er de mandlige gæster, der får smag og syn for sagn i "Den gamle pavillon".

Flirten kender intet køn og bevæger sig langt ud over Bakkens Hvile og ind i den privates sfære og den måde, vi som mennesker omgås hinanden på.

”Flirten er et af menneskets urgamle sociale redskaber. Flirten handler om at sende et vedkommende og bekræftende signal til sine medmennesker ved f.eks. at smile, fastholde blikke og være tilstede, når vi møder hinanden i det offentlige rum ,” siger Dot Wessman. Og fortsætter:

- Når vi taler om flirt og intensitet, forbinder vi det ofte med de spanske flamenco dansere, brasilianernes sambaoptog eller franske can-can dansere, hvor vi hæfter os ved den sensuelle og passionerede natur. I virkeligheden har vi selv muligheden for at brænde igennem og omgås hinanden på en anerkendende måde i hverdagen, hvis vi tør give lidt af os selv, slutter Dot Wessman.

Flirten kræver
• Mod
• Sund selvglæde
• Bevidsthed om egne virkemidler og en glæde ved at bruge dem
• At man tør blotte sig ved at være den, der rækker ud.

Flirten giver
• Energi, livsglæde og en følelse af anerkendelse
• Dejlig kønslig bevidsthed
• En følelse af dagligdags og harmløs fis og ballade, der handler om, at ”jeg har set dig”
• Krydderi og kulør på hverdagen.

Bakkens Hvile åbner dørene op til endnu en sæson torsdag den 14. maj.

 

Dagens Gossip