Ballade-Bieber i overraskende transformation

Skrevet af admin

06/02/2015

Mest læste i dag

Vold, druk, hash, hærværk og hasarderet kørsel.

Listen af sangeren Justin Biebers skandaler er lige så lang som antallet af megahits og knuste pigehjerter.

Men nu har den 20-årige popprins erkendt, at han skal få styr på sit liv og minimere palaveren omkring sig. 

I slutningen af januar medvirkede han i talkshowet "The Ellen DeGeneres Show" i anledning af hendes fødselsdag, og efter den episode lagde han samme aften en video på sin Facebook-side med en offentlig undskyldning for sine vilde udskejelser og arrogante attitude.

Den video fik Ellen DeGeneres til igen at invitere Bieber i studiet til en snak om hans undskyldning.

- Bare det at være ung og vokse op i musikbranchen er hårdt. At vokse op er i sig selv hårdt. Jeg skal blive ved med at være stærk. Jeg lavede videoen for at vise, at jeg bare er et menneske, der elsker folk og elsker kærlighed, lød det fra den angrende Bieber, der understregede:

- Jeg går op i at forbedre mig og vokse. Jeg tror, at dette nye kapitel i mit liv bliver fantastisk, sagde han.

I det opfølgende interview forklarede Bieber, hvorfor han virkede så arrogant i første interview:

- Det var første gang i lang tid, at jeg var på fjernsyn, og jeg var meget bekymret for, hvad folk ville tænke om mig, sagde han til DeGeneres.

- Jeg har lavet en masse ting, som jeg ikke er stolt af, de seneste år, så jeg var meget nervøs over at skulle se folk i øjnene igen, sagde Bieber, der for nylig blev hyret som undertøjsmodel for Calvin Klein.

For at sparke sit nye forbedrede jeg i gang, valgte han og DeGeneres at lave en joke med hans fans, de såkaldte Beliebers. På skjult kamera muntrede Bieber og DeGeneres sig med hinanden på et toilet, hvor intetanende Beliebers kom ind og fik deres livs overraskelse.

Se videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=f4Q3n3ksFiY

Newspaq