Ballade i City: Nasri langer ud efter Mancini

Den franske offensivspiller har ikke haft en overbevisende sæson i Manchester City, men i lørdagens 4-0 sejr over Newcastle sprudlede han og blev kåret til kampens spiller.

Efter sejren gik manager Mancini dog i pressen med en lille opsang til franskmanden.

- Jeg ved ikke, hvad forskellen var i dag. Jeg kan ikke forstå, hvorfor en spiller med hans kvaliteter ikke spiller sådan her hver gang. Det er altid svært at vinde igen i det andet år (sæsonen efter et mesterskab, red.). Og nogle gange kan en spiller tro, at det er nok at spille for 50 procent. Vi har sandsynligvis haft dette problem i år, lød det fra Mancini.

Men den udmelding faldt ikke i god jord hos temperamentsfulde Samir Nasri, som ifølge flere engelske medier anklagede Mancini for at lyve, da han efterfølgende blev interviewet til fransk tv.

- Jeg ved godt, at jeg ikke har haft den bedste sæson. Der er mange grunde til det. Men når Mancini siger, at jeg kun leverer for 50 procent, så er det ikke rigtigt, skulle Nasri angiveligt have sagt.

Samtidig sendte Nasri også en skjult kritik af sted efter Mancini, da han erklærede, at Arsenal-manager Arsene Wenger er den bedste træner, han nogensinde har haft.

- Arsene Wenger er den bedste træner, jeg har arbejdet sammen med. Han er den, der har været bedst til at forstå mig. Han fik mig til at indse mit potentiale. Jeg er taknemlig over den rolle, han har spillet I min karriere. Jeg fortryder kun, at jeg ikke talte mere med ham, da jeg skiftede, lød det fra Nasri, som dog afslutningsvis huskede at agere en smule diplomatisk.

- Jeg fortryder intet. Jeg fortryder ikke skiftet til Manchester City. Jeg vil spille og præstere godt, og min afgang fra Arsenal var kun af sportslige årsager.

 

 

 

 

Dagens Gossip