Ballade i spillertunnel: Arsenal-stjerne amok på Everton-spiller

17/04/2013 11:10

BNB

Nyheder
Det blev en højintens kamp, da Everton tirsdag aften gæstede Arsenal i en duel om de eftertragtede Champions League-pladser. En duel, der endte 0-0.Ved pausefløjtet opstod der tumult, efter udeholdets Kevin Mirallas havde valgt at sprøjte vand op i Jack Wilsheres ansigt. Det fik den iltre midtbanespiller til at flyve fluks mod den belgiske provokatør med en  hævet arm, men spillere fra begge mandskaber fik stoppet situationen, inden den eskalerede, det skriver Daily Mail. Første halvleg havde allerede skabt en dramatisk spænding mellem de to hold, især efter Evertons Darren Gibson ikke blev vist for sit andet gule kort, da han satte en lidt kluntet tackling ind på Theo Walcott. Det førte til en ordkrig mellem de to managere efter kampen.- Burde Gibson være vist for et rødt kort? Ja, lød svaret fra Arsenals manager, Arsene Wenger, mens modparten i form af Evertons manager, David Moyes, var anderledes rundhåndet.- Mener du, når vi var lidt hårde i vores tacklinger? Oppe nordpå sker det ret ofte. Det er faktisk tilladt i fodbold, sagde han.Arsenal ligger med sin tredjeplads i Premier League godt med i opløbet om én af de fire Champions League-pladser, mens Everton er placeret som nummer seks. Dog har holdene imellem dem, Chelsea og Tottenham, henholdsvis to og en kamp i baghånden.

Mest læste i dag

Det blev en højintens kamp, da Everton tirsdag aften gæstede Arsenal i en duel om de eftertragtede Champions League-pladser. En duel, der endte 0-0.

Ved pausefløjtet opstod der tumult, efter udeholdets Kevin Mirallas havde valgt at sprøjte vand op i Jack Wilsheres ansigt. Det fik den iltre midtbanespiller til at flyve fluks mod den belgiske provokatør med en  hævet arm, men spillere fra begge mandskaber fik stoppet situationen, inden den eskalerede, det skriver Daily Mail. 

Første halvleg havde allerede skabt en dramatisk spænding mellem de to hold, især efter Evertons Darren Gibson ikke blev vist for sit andet gule kort, da han satte en lidt kluntet tackling ind på Theo Walcott. Det førte til en ordkrig mellem de to managere efter kampen.

- Burde Gibson være vist for et rødt kort? Ja, lød svaret fra Arsenals manager, Arsene Wenger, mens modparten i form af Evertons manager, David Moyes, var anderledes rundhåndet.

- Mener du, når vi var lidt hårde i vores tacklinger? Oppe nordpå sker det ret ofte. Det er faktisk tilladt i fodbold, sagde han.

Arsenal ligger med sin tredjeplads i Premier League godt med i opløbet om én af de fire Champions League-pladser, mens Everton er placeret som nummer seks. Dog har holdene imellem dem, Chelsea og Tottenham, henholdsvis to og en kamp i baghånden.