Balotelli i klammeri Mancini

Den kontroversielle angriber Mario Balotelli ser ud til at være havnet i nye problemer i sin engelske klub, Manchester City.

Torsdag kunne engelske fotografer nemlig forevige den temperamentsfulde italiener i klammeri med manager Roberto Mancini på træningsbanen i Manchester.

Billederne viser, at Mancini greb fat i Balotelli, formentlig fordi angriberen forinden havde nedlagt holdkammeraten Scott Sinclair med en grov tackling.

- Mancini løb mod ham og var rasende, siger en tilskuer til Skysports.

- Han tog fat i ham, og det så ud, som om han prøvede at kaste ham til jorden. Men Balotelli var for stærk, og han kunne ikke få ham ned. Så kom alle trænerne løbende til for at skille dem ad, men Mancini var klar til at fare på Balotelli igen, forklarer øjenvidnet.

Mario Balotelli har ikke spillet på sit sædvanlige niveau i denne sæson, og den italienske landsholdsangriber er ikke blandt managerens førstevalg.

Nu spekulerer de engelske medier i, at Balotelli er fortid i Manchester City, inden transfervinduet klapper i ved udgangen af januar.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip