Balotelli i Milan: Jeg har spildt for mange chancer

Angriberen Mario Balotelli er klar til at skrive et nyt kapitel i bogen om sin egen fodboldkarriere, efter han er blevet præsenteret som AC Milan-spiller.

Torsdag blev det offentliggjort, at Balotelli forlader Liverpool og vender tilbage til den italienske klub, hvorfra Liverpool hentede den farverige angriber for præcis et år siden.

- Jeg føler mig som en, der har lagt den første del af karrieren til side. Jeg har spillet og levet som en dreng.

- Men jeg har ikke glemt, hvordan man spiller fodbold. Jeg er ikke længere et barn. Jeg har spildt for mange chancer, siger Balotelli til Milans hjemmeside.

Den nu 25-årige angriber blev hentet til Liverpool som erstatning for Luis Suarez, der var taget til FC Barcelona. Men Balotelli slog aldrig til, og relativt hurtigt røg han ud i kulden i den engelske klub.

Det blev kun til et enkelt mål i 16 kampe for Liverpool for Balotelli, der tidligere har spillet i klubber som Inter og Manchester City.

Han vil dog ikke tage hele skylden for den fiasko på egne skuldre. Han revser Liverpool-manager Brendan Rodgers valg af system.

- Jeg påtager mig mit ansvar, men det system, Rodgers valgte, passede ikke til mine egenskaber, siger Mario Balotelli.

Nu er Balotelli så tilbage i Milan, hvor han tidligere var i halvanden sæson med relativ stor succes. Dengang lavede han 18 mål i 41 Serie A-kampe.

Lejeaftalen mellem Liverpool, Milan og Balotelli gælder for hele denne sæson.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip