Balotelli meldes tvivlsom til Danmark

Det er spilleren, som de danske landsholdsspillere frygter mest. Ham, der kan afgøre en fodboldkamp på sekunder. En af Europas bedste angribere.

Men nu slipper det danske landshold måske for mødet med Milans stjerneangriber Mario Balotelli. Han meldes tvivlsom til landskampen på fredag i Parken på grund af en muskelskade.

I første omgang lød meldingen på en knæskade, men ifølge det italienske nyhedsbureau ANSA, så er der tale om 'muskeltræthed' i venstre ben.

Den italienske landsholdslæge Enrico Castellacci bekræfter, at Balotelli ikke er 100 procent fit, men lover, at man arbejder på at gøre ham klar til fredag.

- Vi evaluerer skaden fra dag til dag. Hvis det går fremad, så er jeg overbevist om, at han spiller på fredag, siger landsholdslæge Castellacci.

Italienske journalister tvivler dog på, at Balotelli nu spiller mod Danmark. I forvejen er Italiens landstræner Cesare Prandelli under pres fra både Juventus og Milan om at spare klubbernes stjerner til en betydningsløs kamp for Italien.

Det italienske mandskab har allerede VM-kvalifikationen i hus med to kampe tilbage, og derfor ser blandt andre Juventus-træner Antonio Conte gerne, at hans stjernespiller Andrea Pirlo bliver sparet. Samme melding kommer også fra Milan omkring Balotelli, og især når han nu har problemer med en skade.

Der er også indløbet afbud fra den stærke Daniele de Rossi, og pludselig kan det være et italiensk hold med mange reservespillere i Parken.

I stedet kan man forvente, at Italien stiller med angriberne Pablo Osvaldo fra Roma og Giuseppe Rossi fra Fiorentina.

 

Dagens Gossip