Bandidos' klubhus i Esbjerg nu sat til salg

Rockergruppen Bandidos' klubhus i Finlandsgade i det centrale Esbjerg er nu røget på salgslisten, og mægleren er Nybolig Erhverv Esbjerg.

Og i salgsopstillingen bliver der ikke lagt skjul på den nuværende brug af bygningen.

- Baghuset har utrolig mange kvadratmeter og er udlejet til en motorcykelklub, som på eget initativ og midler istandsætter det indvendige. Lokalerne er indrettet som klublokaler med træningsfaciliteter med bad og toiletter, hedder det.

Dermed lyder det ikke som den nemmeste ejendom at sælge i Esbjerg, og det erkender Kim Damsgaard fra Nybolig Erhverv Esbjerg da også.

- Sælger er naturligvis orienteret om at ejendommen ikke bliver let at sælge, men personligt mener jeg der er tale om et rigtig flot parcelhus, med gode og store erhvervslokaler, siger han til dagens.dk.

Og netop den store bevågenhed gør ikke et salg nemmere.

- Det er klart, at med en lejer med stærk mediebevågenhed, vil mange investorer betænke sig et par gange, erkender Kims Damsgaard.

Prisen på ejendommen er sat til 2,7 millioner kroner, og for den pris får køberen to lejemål på tilsammen 811 etagekvadratmeter.

Lejerne, herunder Bandidos, kan i øvrigt opsiges med tre måneders varsel.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip