Barbados-babe spiller på Roskilde

Hun er en af tidens absolut hotteste popstjerner - og til sommer står hun på smatten i Roskilde.

Det bekræfter Roskilde Festival på Facebook.

- Vi synes, det er tid til en spektakulær popfest. Rihanna kommer til Roskilde Festival 2013, skriver festivalen på Facebook.

Også superstjernen selv slår på sin Facebook-side fast, at hun er på vej til Sjælland.

- Rihanna er netop offentliggjort til Roskilde Festival, står der på hendes side.

Rihanna er med 12 nummer ét hits på den respekterede amerikanske Billboard-liste et af det seneste årtis absolut mest populære popnavne.

Den fotogene 24 årige sangerinde fra Barbados brød igennem i 2005 med debutalbummet "Music of the Sun".

Helt til tops kom hun dog først med sit andet album, "A girl like me", der udkom året efter. Albummet nåede kun en femteplads på den amerikanske hitliste, men første single, "SOS", blev Rihannas første nummer 1.

Siden har hun med sange som "Umbrella", "Only girl", og fra seneste album "Diamonds" manifesteret sig som et af tidens største popikoner.

Det er dog ikke bare musikken, der fascinerer mange, når det gælder Rihanna. Hun er også kendt for at have et ualmindeligt festligt gemyt. Og hun lægger ikke skjul på, at hun udlever drømmen.

Således står hun jævnligt for øjeblikkets mest delte tweets, når hun lader sig fotografere i ofte ret intime situationer.

Også hendes forhold til popstjerne kollegaen Chris Brown, har skaffet hende forsider over hele kloden.

Blandet andet da Rihanna offentliggjorde fotos af sig selv, efter at hun havde fået tæsk af Chris Brown. Billederne af den forslåede popstjerne gik verden rundt, og Chris Brown endte foran en dommer.

Det vides endnu ikke, hvilken dag Rihanna skal spille på Roskilde Festivalen.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip