Barca-drama: Mulehår fra nederlag

Det spanske tophold FC Barcelona var lørdag aften tæt på at indkassere sæsonens første nederlag, da fodboldstjernerne mødte Sevilla. Men et sent mål fra angriberen David Villa sikrede catalonierne tre point i en dramatisk fodboldkamp.

Sevilla åbnede målfesten efter 26 minutter ved Piotr Trochowski, og da Alvaro Negredo scorede til 2-0 efter pausen var Barcelona under pres.

Et hurtigt mål fra Cesc Fabregas efter 53 minutter gav Barcelona troen på, at en sejr stadig var realistisk, og da Sevillas Gary Medel fik rødt kort med 18 minutter tilbage af opgøret, kom der tryk på foran Sevillas mål.

Med et minut tilbage af den ordinære spilletid udlignede Cesc Fabregas, og bedst som man troede, at Barcelona måtte nøjes med et enkelt point, fuldendte indskiftede David Villa det vilde comeback med en scoring fire minutter inde i overtiden.

Barcelona fører nu La Liga med 11 point ned til rivalerne fra Real Madrid, som har haft en forfærdelig start på sæsonen.

De forsvarende spanske mestre fra hovedstaden møder søndag Deportivo La Coruña, og i næste uge mødes Real Madrid og Barcelona i sæsonens første El Clasico.

Kilde: AFP

 

Dagens Gossip