Barca-træner dropper Agger-køb

Det står klart efter Barcelonas nye træner Tata Martino på et pressemøde lørdag slog fast, at klubben ikke henter en forstærkning til midterforsvaret.

Barcelona har hele sommeren jagtet både Chelseas David Luiz og Daniel Agger, men ingen af deres respektive klubber har ønsket at sælge deres forsvarsprofiler. Og Barcelona har ikke ønsket at indgå i en decideret budkrig, derfor er alle planer om en ny midterforsvarer droppet.

- Jeg venter på Carles Puyols comeback. Jeg forventer, at han kommer stærkt igen og holder sig skadesfri, sagde Tata Martino op til søndagens premierekamp i La Liga mod Levante.

Ifølge Barcelona-træneren er klubben godt besat i midterforsvaret.

- Vi har mange stærke alternativer. Vi har Gerard Pique, vi har Puyol. Vi har Mascherano, Adriano og Busquets, som også kan spille positionen. Så der er ingen panik, og hvis der kommer skader, så er der ikke mange måneder til næste transfervindue, siger Martino.

Daniel Aggers agent Per Steffensen bekræftede så sent som i sidste uge, at Barcelona havde budt på Agger, men Liverpool afviste buddet på 127 mio. kr.

Og nu skal Daniel Agger altså holde fokus på Liverpool, hvor han er udnævnt som ny viceanfører.

 

Dagens Gossip