Barcelona er tæt på pokalfinale efter hjemmesejr

11/02/2015

Storklubben FC Barcelona ser ud til at blive den ene part i den spanske Copa del Rey-finale.

Onsdag aften blev det hjemme på Camp Nou til en sejr på 3-1 i den første af to semifinaler mod Villarreal.

I en underholdende kamp var Barcelona stærkt dominerende og havde chancer til at vinde en større sejr. Blandt andet tillod Neymar sig at misbruge et straffespark efter pausen ved stillingen 3-1.

Villarreal holdt stand i 40 minutter, inden Lionel Messi satte sidste fod på et indlæg fra venstre.

Stik mod spil og chancer udlignede udeholdet kort efter pausen ved Manuel Trigueros.

Men bare to minutter senere bragte Andrés Iniesta igen Barcelona foran efter et flot gennemspillet angreb.

20 minutter efter pausen headede forsvareren Gerard Pique 3-1-målet ind.

Det må formodes at være nok for Barcelona, der spiller returkamp på udebane 4. marts.

Den anden semifinale er et anliggende mellem Athletic Bilbao og Espanyol. Den første kamp spilles sent onsdag aften.