Barcelona-træner: De unge skal udnytte transferkarantæne

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Sådan syntes Barcelona-træner Luis Enrique at tænke, efter sportsdomstolen CAS fastholdt klubbens karantæne i de næste to transfervinduer.

Han ser det som en fordel for storklubbens ungdomsafdeling, at klubben ikke kan forstærke sig udefra det kommende år.

- Vores trup er tilstrækkelig stærk, og desuden kan karantænen stimulere de unge spillere. Det er en invitation til dem om at vise, hvad de kan.

- Vi er en klub, der ynder at gøre brug af ungdomssystemet og supplere ved at købe spillere, og det første kan vi drage fordel af nu, siger Luis Enrique.

Han kan nu i højere grad komme til at bruge spillere fra klubbens andethold, Barcelona B, der optræder i den næstbedste spanske række.

- Barcelona B er til for at fodre førsteholdet med spillere, og jeg er tilfreds med måden, det fungerer på, og det de tilbyder os, siger træneren.

Barcelona har ifølge det internationale fodboldforbund Fifa har forbrudt sig mod reglerne om at tilknytte for unge spillere, hvilket ligger til grund for karantænedommen. /ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip