Barfoeds utroskab er stik imod partilinjen

"Familien er grundlaget for et velfungerende samfund."

Sådan lyder punkt nummer et i De Konservatives partiprogram.

Men partiets formand Lars Barfoed har mere end svært ved at leve op til sit partis politik.

Den konservative partiformand skal skilles fra sin kone Vibeke Sylvest Barfoed. Hun siger til flere medier, at det skyldes utroskab fra Lars Barfoeds side.

Det vil skade partiet, når den tidligere familie- og justitsminister ikke lever op til sit partis værdier. Det vurderer politisk redaktør på TV 2, Henrik Qvortrup.

- Der skal jo helst være et fornuftigt forhold mellem, hvad politikere siger, og det de gør. Og når man repræsenterer et parti, som ligger en hård moralsk målestok og er et meget værdihævdende parti, så er det et indlysende problem for sådan et parti, at lederen ikke kan 'walk the talk', siger Henrik Qvortrup, til tv2.dk.

Lars Barfoed vil ikke kommentere skilsmissen, der er hans anden på få år, men ifølge Henrik Qvortrup er partilederens ægteskabsproblemer et problem, der kan skade det kriseramte parti.

- Han er ikke ligefrem formand for et parti i medvind. Så det var den sidste sag, de havde brug for, og politisk er det her et problem for ham. Men selvfølgelig med den lille krølle, at han kaster lidt kolorit over foretagendet, hvilket de ikke har kunnet levere den seneste tid. Det viser jo, at der faktisk er liv i manden. Det var nogen måske kommet i tvivl om, siger Henrik Qvortrup, til tv2.dk.

Lars Barfoed har været gift med Vibeke Sylvest Barfoed siden 2008. Han forlod sin daværende kone for at være sammen med Vibeke Sylvest Barfoed.

Kilde: tv2.dk

 

 

Dagens Gossip