Barnestjerne smittet med frygtet tropesygdom

Skrevet af admin

30/12/2014
Hvad der skulle have været en afslappende juleferie på Haitis solbeskinnede strande, blev hurtigt forvandlet til lidt af et mareridt for skuespiller og sangerinde Lindsay Lohan.Den tidligere barnestjerne, der blev kendt, da hun som 10-årig spillede dobbeltrollen som to identiske tvillingsøstre i familiefilmen "Forældrefælden", har nemlig været så uheldig at blive smittet med virussygdommen chikungunya. Det skriver Lindsay Lohan selv på det sociale medie Twitter.Her har hun linket til et foto på billeddelingsmediet Instagram, hvor man ser den unge stjerne iført bikini og redningsvest, mens hun suser af sted over bølgerne på en vandscooter.- Det var før, jeg fik chikungunya, skriver Lindsay Lohan til billedet efterfulgt af flere grædende smiley'er. Virusen, der overføres til mennesker via stik fra myg, forårsager udslæt, feber og ledsmerter. Ifølge Sundhed.dk går sygdommen som regel over af sig selv igen.Virusen kan dog i nogle tilfælde efterlade varige mén hos den smittede, hvorfor rejsende skal tage sig i agt for myggestik. Den bagkloge Lindsay Lohan opfordrer derfor alle til at huske at bruge myggespray. Se billedet af Lindsay Lohan på vandscooter her: http://instagram.com/p/xIiJTDJc16/Newspaq

Mest læste i dag

Hvad der skulle have været en afslappende juleferie på Haitis solbeskinnede strande, blev hurtigt forvandlet til lidt af et mareridt for skuespiller og sangerinde Lindsay Lohan.

Den tidligere barnestjerne, der blev kendt, da hun som 10-årig spillede dobbeltrollen som to identiske tvillingsøstre i familiefilmen "Forældrefælden", har nemlig været så uheldig at blive smittet med virussygdommen chikungunya.

Det skriver Lindsay Lohan selv på det sociale medie Twitter.

Her har hun linket til et foto på billeddelingsmediet Instagram, hvor man ser den unge stjerne iført bikini og redningsvest, mens hun suser af sted over bølgerne på en vandscooter.

- Det var før, jeg fik chikungunya, skriver Lindsay Lohan til billedet efterfulgt af flere grædende smiley'er.

Virusen, der overføres til mennesker via stik fra myg, forårsager udslæt, feber og ledsmerter. Ifølge Sundhed.dk går sygdommen som regel over af sig selv igen.

Virusen kan dog i nogle tilfælde efterlade varige mén hos den smittede, hvorfor rejsende skal tage sig i agt for myggestik. Den bagkloge Lindsay Lohan opfordrer derfor alle til at huske at bruge myggespray.

Se billedet af Lindsay Lohan på vandscooter her: http://instagram.com/p/xIiJTDJc16/

Newspaq