Bartender fik 100.000 kroner i drikkepenge

07/10/2013 10:39

Michael Lauritsen

Nyheder
Tjansen som bartender er normalt ikke en guldgrube. Men for 25-årige Aurora Kephart udviklede en dag på jobbet sig alligevel til en meget indbringende en af slagsen. En mandlig kunde rakte hende nemlig en håndfuld Keno-lodsedler og bad hende vælge to. Og til den 25-åriges store held var der gevist på en af dem. 17.500 dollars svarende til cirka 96.000 kroner. - Hans ansigtsudtryk var helt utroligt. Helt automatisk gav jeg den tilbage til ham. Det var jo hans lodseddel, siger Aurora Kephart ifølge UPI.com. Manden holdt dog ord og ville ikke tage lodsedlen tilbage. Han fik Aurora Kephart til at skrive under på den, så det kun var hende, der var i stand til at hæve gevinsten. Hun endte dog alligevel med at give den gavmilde gæst en del af pengene.

Mest læste i dag

Tjansen som bartender er normalt ikke en guldgrube. Men for 25-årige Aurora Kephart udviklede en dag på jobbet sig alligevel til en meget indbringende en af slagsen.

En mandlig kunde rakte hende nemlig en håndfuld Keno-lodsedler og bad hende vælge to. Og til den 25-åriges store held var der gevist på en af dem. 17.500 dollars svarende til cirka 96.000 kroner.

- Hans ansigtsudtryk var helt utroligt. Helt automatisk gav jeg den tilbage til ham. Det var jo hans lodseddel, siger Aurora Kephart ifølge UPI.com.

Manden holdt dog ord og ville ikke tage lodsedlen tilbage. Han fik Aurora Kephart til at skrive under på den, så det kun var hende, der var i stand til at hæve gevinsten.

Hun endte dog alligevel med at give den gavmilde gæst en del af pengene.