Basim på charmetur inden finale

Basims evne til at charmere folk blev for alvor sat på prøve, da han i eftermiddag skulle fyre op for Nytorv i København med sin sang "Cliche Love Song".

Eurovision-finalen er på trapperne, og derfor var det sidste mulighed for, at den 21-årige sanger kunne omvende skeptikere og kapre potentielle stemmer hos de mange turister på torvet.

Men spørger man de fremmødte, er budskabet klart: Basim vil klare sig godt til finalen.

- Sangen er meget iørefaldende. Jeg tror, at den har en god mulighed for at komme i top fem, siger Carmen Climent, der er rejst til Danmark sammen med sine spanske venner for at støtte op om deres hjemland.

Også de danske støttere var mødt op på torvet:

- Jeg har ikke fulgt med i grand prix i mange år, men Basims sang fangede mig. Og en grand prix-melodi skal være fængende for at nå langt, siger Lene Zimmermann.

I smådryppende regnvejr leverede Basim en akustisk udgave af sin grand prix-sang på Nytorv, der i denne uge er forvandlet til en landsby med både boder og massevis af sang og musik.

På trods af det grå vejr var brostene ved torvet næsten helt dækket til af mennesker. Både turister med deres nations flag over skulderen, trofaste danske fans og strøggæster, der stoppede op for at få et glimt af Basim.

Basims musikalske indslag ved Nytorv var dog ikke det eneste denne dag. Første stop på charmeturen blev nemlig Storkespringvandet.

Kort inden sin optræden på Nytorv overraskede Basim alle ved at lave et såkaldt flash mob. En vejarbejder begyndte pludselig at vrikke med hofterne og kort tid efter dukkede Basim op med en spade i hånden og sang for alle de forbipasserende.

På lørdag går det løs i B&W-hallerne på Refshaleøen, hvor Basim indtager scenen som deltager nummer 23.

Newspaq

 

Dagens Gossip